Recensies

Ster-score:

Klanten gaven Atelier Forrier gemiddeld 5.0 op 5 sterren, gebaseerd op 8 beoordelingen.

Lees hier wat anderen zeiden over Atelier Forrier:

Heel mooi de creaties
Doe zo voort, ik ben heel trots op je.
Mama👍👍👍👍

Aelter An
18/12/2023

Charlotte heeft ons KEI goed geholpen en ons glasraam in lood is PRACHTIG! Je staat gelijk aan vakmanschap!
Volgens iedereen die komt kijken, is het nog veel mooier in het echt dan op foto!
Wat wij het tofste vinden aan onze samenwerking (ja, bij ons was het echt SAMENwerking, je hebt ons geklungel erbij gekregen), is dat je ons suggesties gaf en écht meedacht hoe ons glasraam mooier te maken, en tegelijkertijd ook een luisterend oor heeft (“Peter heeft gezegd dat hij dàt een mooi structuurglas vindt”, waarop antwoord van Charlotte: “dan moet dat koste wat het kost behouden blijven en dan doen we er een ander glas uit”)
Veel meer dan vijf sterrekes als ge het ons vraagt, ge valt hier met uw gat in de boter!

Nore en Peter
28/07/2023

Zeer interessant bezoek aan het atelier voor restauratie en creatie van glas-in-lood. Charlotte Forrier, een glas-in-lood kunstenares, is gepassioneerd en legt elke stap van haar werk met precisie en demonstratie uit! Elk stuk glas wordt zorgvuldig gekozen, kleur, textuur, dikte, en elk stuk glas in lood dat wordt gerestaureerd, wordt gedemonteerd, schoongemaakt en indien nodig vervangen om met kunst en handigheid weer in elkaar te worden gezet! Een genot om deze plek te bezoeken. En als uw glas-in-loodraam een opknapbeurt nodig heeft, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen!

Louise De Smedt
24/04/2023

Prachtige ervaring! Hartelijk dank Charlotte voor deze boeiende workshop, het was een fijne eerste kennismaking met het vakmanschap achter glas-in-lood. Smaakt naar meer… Dat elke deelnemer met z’n eigen glasraam naar huis kan keren, maakt de ervaring alleen maar onvergetelijker 😉

Liesa Caset
24/04/2023

Prachtig! Voor ons bedrijf wilden we een typisch Brussels glas in lood raam maken van ons logo. Met veel plezier belden we naar Atelier Forrier. Vanaf het eerste telefonische contact begreep Charlotte meteen wat we wilden. Ze heeft een goed oog voor detail en adviseert ons prachtig. Top service en een warm product. Wij bevelen het ten zeerste aan. Bedankt Charlotte!

Magali De Vinck
Beer My Guest
24/04/2023

Na bijna 1 jaar geniet ik nog elke dag van mijn glasraam.
De samenwerking met atelier Forrier verliep super vlot! Er werd echt geluisterd naar mijn wensen en met veel geduld en toewijding is mijn uniek glasraam ontstaan.
Van begin tot einde een open communicatie!
Ook de verhouding tussen prijs en kwaliteit zit goed wat hier wel belangrijk is.
Een echte topper! Een top dame en een top resultaat! 5 ⭐️!

Evelien Van Nevel
24/04/2023

Fantastisch!!

Lieve Aelter
24/04/2023

Zeer fijne workshop! Je leert alles stap voor stap over glas -in-lood en Charlotte is een zeer fijne geduldige begeleider. Op het einde ga je naar huis met een glasraam volledig door jezelf ontworpen. Een workshop waar voor je geld!

Eline Michiels
24/04/2023

Laat hier jouw review over Atelier Forrier achter:

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

waardering velden