Ontdek de pracht van Art Deco
glas in lood, zonder ervaring!

Ga de uitdaging aan tijdens de pittige glas in lood driedaagse met als thema het prachtige Art Deco.

Laat je onderdompelen in de rijke geschiedenis en de kenmerken van de Art Deco stijl. Art Deco is de mannelijke tegenpool van het vrouwelijke Art Nouveau. De stijl staat bekend om zijn moderniteit en stevigheid en wordt gekenmerkt door strakke lijnen en geometrische vormen.

Zelfs als je geen ervaring hebt met glas in lood ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze intensieve leerervaring, zolang je gemotiveerd bent om veel bij te leren.

De workshop vindt plaats bij Atelier Forrier, waar je professioneel begeleid wordt.

Wat kan je verwachten van de Art Deco workshop?

Tijdens de driedaagse Art Deco glas in lood workshop word je van A tot Z begeleid in het creëren van je eigen Art Deco glas in lood raam.

Deze workshop is intensief en uitdagend, dus het is belangrijk dat je op voorhand thuis al je ontwerp uitdenkt en voor aanvang van de workshop doorstuurt. Zo kunnen we bijsturen waar nodig. Dit zal je helpen om het meeste uit de driedaagse ervaring te halen en een opmerkelijk glasraam te creëren. Tijdens de workshop finetunen we het ontwerp.

Een van de belangrijkste aspecten van Art Deco is dat je niet bang hoeft te zijn om te gaan voor strakke lijnen. We moedigen je aan om elke kromme lijn om te vormen tot rechte lijnen, waardoor je een unieke en eigentijdse uitdrukking van deze prachtige stijl kunt creëren.

De Art Deco workshop biedt jou de kans om je creatieve talenten te ontwikkelen en een prachtig glasraam te maken met maximaal 24 stukken glas en een afmeting van 30 op 60 centimeter. Dit stelt je in staat om een uniek en elegant kunstwerk te creëren dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Tijdens de workshop zullen we je ook begeleiden bij het gebruik van mastieken.

Aarzel niet om je in te schrijven voor deze boeiende workshop en ontdek de magie van glas in lood in de Art Deco stijl. We kijken ernaar uit om je creatieve reis te begeleiden en je te helpen bij het maken van een meesterwerk dat je met trots zult koesteren. Onze instructeurs zullen je begeleiden bij het verkennen van de kenmerkende stijlen en ontwerpelementen die typerend zijn voor de Art Deco periode in België. Je zult leren hoe je deze elementen in je eigen creaties kunt integreren en een kunstwerk kunt maken dat trouw blijft aan de tijdgeest.

Deze workshop staat open voor iedereen die bereid is om te leren en te creëren, ongeacht je ervaringsniveau. Voor deze workshop is dus geen ervaring vereist, maar wel een grote motivatie om te leren en je creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Opgelet: Deze workshop is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, of mensen met rugklachten vanwege de intensieve aard van het werk.

Hoeveel kost de workshop Art Deco glas in lood?

Je wordt voor 363 euro drie dagen glazenier bij Atelier Forrier.

De workshop omvat:
• Eigen ontworpen glas in lood raam in Art Deco stijl, formaat: 30x60cm.
• Al de nodige materialen.
• Koffie, thee, water en fris.
• Een kleine groep van 3 tot 6 personen.

Sfeerbeelden

“Glas gaf mij een nieuwe richting en werd mijn passie.”

Charlotte Forrier

Mooie woorden over Atelier Forrier

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Zeer fijne workshop! Je leert alles stap voor stap over glas -in-lood en Charlotte is een zeer fijne geduldige begeleider. Op het einde ga je naar huis met een glasraam volledig door jezelf ontworpen. Een workshop waar voor je geld!
Eline Michiels